Това е и един от по -достъпните избори, като се има предвид какво получавате.

Това е и един от по -достъпните избори, като се има предвид какво получавате.

Освен това има 8 предавки, което вероятно е причината да ги виждам около моя доста хълмист квартал. Това е и един от по -достъпните избори, като се има предвид какво получавате. Друг момент в тяхна полза е, че Елиптиго, доколкото ми е известно, прави това най -дълго, така че те имат най -добрия опит и най -разнообразието.

Половинът вероятно е най -глупавият изглеждащ … но и някак си най -стилен. За мен изглежда какво би се случило, ако детският трикол е проектиран от датски архитект. Освен това е най -малкият и най -сгъваем, така че ако планирате да го карате, за да работи или да го опаковате в багажника на колата си, това е добър избор.

Wingflyer, който се таксува като „скутер за възрастни“, е най -забавното изглеждащо, но те са по -трудни за намиране. Wingflyer също предупреждава ездачите да се избягват от неравен терен. Не бих предложил непременно да използвате някой от тези мотоциклети за офроуд, но ако можете да пътувате по офроуд терен има значение за вас, може да искате да потърсите другаде.

get-fit човек препоръчва …

И така, кой препоръчвам? Предпочитам дизайна на Streetstrider, защото той включва горната част на тялото повече от останалите, а също така е малко по -буен изглеждащ (което в тази сфера казва нещо). При тестовете той също предлага по -добра стабилност при по -високите скорости, които очевидно можете да достигнете до тези мотори (до 20 mph или 32 kph). Но не съветвам да се опитате да ударите тези скорости, докато не сте много уверени в елиптичните си способности.

В крайна сметка, когато става въпрос за елиптични велосипеди на открито, можете да бъдете бегач, който иска да изгради издръжливост, докато избягвате въздействащи наранявания или общ ентусиаст на фитнес, който не иска да се взира в стена, докато упражняват . Или бихте могли да сте като мен, някой, който обича фитнес съоръжения, а също и страхотното на открито. Така или иначе, това, което мислех преди 10 години, ще бъде забавна светкавица във фитнес тигана, изглежда се придържа и печели сърцата дори на този твърд фанатик на цикъла.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели . Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Хората, приемащи антикоагуланти, обикновено се казва, за да избягват броколи, спанак и други супер здрави зеленчуци. Хранителната дива има по-добра идея.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 1 май 2012 г. 4-минутен Readepisode #187 Играйте пауза Слушайте разредители за кръв и броколи, в които в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Какво ще кажете за другите предимства на тези храни?

В допълнение към това, че сте с високо съдържание на витамин К, броколи, спанак, зеле , а листните зелени съдържат важни съединения за борба с рака, витамин А, фибри и много други добри неща. Изглежда срамно да забраните тези здравословни храни от диетата си. Хората, които се лекуват за DVT, като Ани, обикновено приемат лекарства за изтъняване на кръвта само за кратък период от време, докато съсирекът не бъде разтворен. Избягването на зеленчуци с високо съдържание на витамин К през това време ще улесни работата на лекарствата и няма да причини хранителни трудности.

Хората, които са изложени на висок риск от образуване на кръвни съсиреци, от друга страна, от друга страна, Приемайте непрекъснато антикоагулантни лекарства. Трябва ли да пропускат всички предимства на тези супер-хранителни зеленчуци завинаги? Не е задължително. Има начин да получите всички ползи за здравето на тези храни, без да се намесвате в терапията с кръвта, но ще трябва да се включите в помощта на вашия лекар.

Как да имате своя k и да го ядете Твърде

Все още ще ви е необходим списък с храни, които са с високо съдържание на витамин К., но вместо да ги избягвате напълно, използвайте този списък, за да гарантирате, че получавате приблизително същото количество витамин К всеки ден . Не се притеснявайте за малки вариации от ден на ден – това е голямата картина, за която се притесняваме тук. Най-лесното нещо може да е да планирате да ядете по една порция (но само една) от богата на витамин k зеленчук всеки ден. В същото време вашият лекар ще трябва да тества времето си за съсирване на кръвта и да коригира лекарствата си за тънка кръв (ако е необходимо), за да приспособи количеството на витамин К в диетата ви.

Също така ще искате да бъдете нащрек за предупредителни знаци … като лесни синини или кръвотечение от носа … и абсолютно бдителни за показване на редовните си срещи за тестване на кръвта и следването на инструкциите на вашия лекар относно без рецепта Лекарства и добавки, които също могат да взаимодействат с антикоагуланти.

Ако по някаква причина може да ви е трудно да задържите края на сделката – може би пътувате много и не винаги имате контрол над Вашите менюта – вероятно е по -безопасно да избягвате зеленчуци с високо съдържание на витамин K. В този случай просто се хранете като големи различни зеленчуци и здравословни храни, за да увеличите максимално приема на други защитни хранителни вещества.

и За тези, които не са на лекарства, затънали в кръвта, искам да ви уверя още веднъж, че яденето на зеленчуци с високо съдържание на витамин К не увеличава риска от кръвни съсиреци. Всъщност диета с високо съдържание на зеленчуци от всякакъв вид е чудесен начин да намалите риска от проблеми с кръвообращението.

Ресурси: Управление на антикоагулантната терапия

Броколи изображение С любезното съдействие на Shutterstock

страници

«Първи‹ Предишни12

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор, и The Създател на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Удвояването на калцият няма да направи костите ви два пъти по -силни. Но това може да увеличи риска от други здравословни проблеми.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 20 март 2018 г. 4-минутен Readepisode #470 Играйте Пауза Слушайте калциевите добавки повишават риска от рак на дебелото черво. ? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Ново проучване, публикувано по -рано този месец в миналото. Калциевите добавки са сред най -често препоръчваните – и взети – призрачни добавки.

Въпреки че адекватен прием на калций през целия живот (и особено през детството и юношеството) може да намали риска от остеопороза по -късно в живота, ползите от калций Добавката в средния живот и след това изглежда е скромна, в най -добрия случай. И нарастващата част от доказателствата предполага, че добавките на калций могат да увеличат риска от други проблеми, като камъни в бъбреците, сърдечни заболявания и сега полипи на дебелото черво.

В това последно проучване изследователите набират 2000 души, които преди това са били диагностицирани с полипи и ги разделиха на четири групи. Една група взе добавка, осигуряваща 1200 mg калций на ден – доста стандартна доза. Втора група взе 1000 IU витамин D. Трета група взе както калций, така и витамин D. Четвърта група взе плацебо.

Изследователите вероятно се надяваха, че тези, които приемат калция, ще имат по -ниска честота на полипи . Това би било в съответствие с резултатите от мета-анализ, публикуван през 2016 г., който установи, че приемането на 1200 до 2000 mg калций на ден доведе до скромно намаляване на честотата на полипите на дебелото черво. Това обаче не беше това, което видяха. Изчакайте го …

Връзката между калций и полипи на дебелото черво

пет години в проучването, не се наблюдава значителна разлика между групите. Но за щастие, проучването не свърши дотук. Десет години след изследването групите, които приемат калций, са три пъти по -склонни да развият допълнителни полипи на дебелото черво, отколкото групата, която приема плацебо. Няма връзка между приема на калций от храни и повишен риск от полипи на дебелото черво.

Важно е да се отбележи, че полипите не са ракови – но в крайна сметка те могат да се превърнат в рак, ако не бъдат отстранени. Ето защо тези скринингови колоноскопии са толкова важни. Улавянето и премахването на тези сравнително доброкачествени полипи, преди те да станат злокачествени, може да ви спаси живота. И тъй като пациентите в това проучване се следват отблизо, никой от тях не развива рак на дебелото черво.

Но дори и да не доведе до рак, вземането на добавка, която увеличава появата на полипи на дебелото черво, може да доведе до ненужни медицински разходи и рискове поради по -често скрининг и отстраняване на полипите. Говоря от личен опит тук.

Ето къде се получава лично

Когато отидох за първата си скрининг колоноскопия преди няколко години, лекарят намери голям полип, който изискваше две допълнителни процедури, за да се отстрани напълно. Вместо да се върна след пет или десет години за следващата си прожекция, сега трябва да имам годишни повторни проверки. Въпреки че първоначалната ми процедура беше в амбулаторен център за ендоскопия, сега трябва да ги направя в болница, което струва както на мен, така и на моята застрахователна компания около пет пъти повече от центъра за ендоскопия. И, разбира се, всеки път, когато ме поставят, има риск нещо да се обърка. Докато вероятността от нараняване или инфекция е доста ниска, налагането на тази процедура всяка година, вместо на всяко десетилетие, очевидно увеличава значително риска ми.

страници

12next ›Последно»

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Случва се на всички нас: добронамерено набиване на добродетелна задача се превръща в час на Facebook или шест пътувания до хладилника. Тази седмица разумният психолог предлага 8 съвета, за да ви помогне да увеличите самоконтрола си.

от Елън Хендриксен, доктор на науките на 1 януари 2016 г. 6-минутен readepisode #37 Играйте пауза Слушайте 8 съвета, за да подобрите вашия самоконтрол Ние ние В момента изпитват проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Независимо дали го наричате воля, дисциплина или самоконтрол, регулирайки собствените си импулси-особено в лицето на изкушаващите диверсии-наистина е наистина Трудно е да се направи.

Това е и нещо, върху което бих могъл да издържам да работя. Постоянство, което имам в пика; Когато реша да направя нещо, това ще се свърши. Но по пътя често се оказвам или стоя пред открития хладилник, или осъзнавам, твърде късно, че съм загубил половин час от живота си в YouTube. Отново.

Купете сега

Като сътрудник на Amazon и филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалифицирани покупки.

Други благородни задачи, които напрягат нашия самоконтрол? Според коментари на здрави слушатели във Facebook, нашият самоконтрол се проваля включва поддържане на домакинската работа, лягане в приличен час, придържайки се към здравословен начин на живот, съпротивлявайки се на този импулсен покупка, е мил на трудни хора, излизайки от вратата на вратата време и да остане чист, трезвен или без тютюнев дим.

Какво е самоконтрол?

Самоконтролът е различен от песъчинката, която покрихме в подкаста няколко седмици няколко седмици преди. Както самоконтрол, така и песъчинка попадат под чадърната черта на съвестността, но има отчетлива разлика. Grit е способността да се преследват дългосрочни цели през години, докато самоконтролът е способността да се противопоставя на изкушението в момента.

Самоконтролът е проект за самоусъвършенстване, който работи, който работи. Изследванията ни показват, че децата с по-голям самоконтрол правят повече приятели, получават по-високи оценки, са защитени от нездравословно наддаване на тегло, а димът и пингът пият по-малко. С течение на времето самоконтролът на детето се очертава като по-важен от неща като интелигентност или колко пари има семейството му. .

И така, как можем да слезем от Twitter, да устоим на тази нощна чаша и разберете тук да си легнем? За всички нас, ето 8 съвета за увеличаване на самоконтрола.

Съвет №1: Знайте, че самоконтролът може да се увеличи

Самоконтрол е вродена черта на личността, Но това е и умение-което означава, че е гъвкаво. Вроденият ви самоконтрол има обхват и с известна практика можете да го изградите до собствената си горна граница.

Съвет №2: Определете какво се опитвате да контролирате

Безкрайната или неясна цел като „никога повече не закъснява“ или „спрете да се разсейвате“, е длъжна да се провали. Затова вместо това поставете конкретна цел, толкова по -конкретна, толкова по -добре. Така че за мен бих могъл да кажа „Работете за един час, без да проверявате социалните медии“. Или вашите може да са „Не закусвайте след вечеря тази вечер“ или „Стигнете до следващите ми три социални събития 10 минути по -рано“.

Съвет №3: Не разчитайте на груба сила

принуждавайки се да направите нещо отвратително, като да сте мили със своите закони или да се съпротивлявате на тази цигара, изчерпвате магазина си на волята За други задачи.

След като решите какво се опитвате да направите, не само бяла кокалче по пътя си през него. Принуждавайки се да направите нещо отвратително, като да сте мили със своите закони или да се съпротивлявате на тази цигара, изчерпва вашия магазин на волята за други задачи. Да, въпреки че самоконтролът може да бъде подобрен, той е основно ограничен ресурс.

За да илюстрират, в вече класическо проучване от 1998 г. участниците седяха на маса с две чинии: едната напълнена с прясно изпечени бисквитки, а другият с репички. Някои бяха насочени да ядат бисквитките, а други бяха помолени да ядат репичките. Тогава им беше даден пъзел, който тайно беше невъзможно да се реши.

Хората, които са яли репичките и се съпротивлявали на бисквитките, се отказаха от пъзела за около 8 минути. Но тези, които са яли бисквитките-и следователно са имали самоконтрол, за да се запазят-изпъстрени на пъзела за почти 19 минути, повече от два пъти по-дълга от групата на репичките.

Така че вместо да хакнат вашите Пътя през задачата си за самоконтрол с мачете, използвайте няколко бързи хакове за мозъка, за да помислите за вашата задача по различен начин. Което ни довежда до …

страници

123next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Елън Хендриксен, доктор

д -р. Елън Хендриксен беше домакин на подкаста на здравия психолог от 2014 до 2019 г. Тя е клиничен психолог в Центъра за безпокойство и свързани с тях център на университета в Бостън (карта).

Contents

Comments are closed.

EnglishGermanCroatia