Próbálja ki ezeket a tippeket, és tudassa velem, hogyan működik az Ön számára.

Próbálja ki ezeket a tippeket, és tudassa velem, hogyan működik az Ön számára.

Burgonya kéreg pizza tempeh és zöldek, Easy Cheerios ™ kezelések

navigáció utáni

burgonyakéreg pizza tempeh és Greenseasy Cheerios ™ kezelések

egészséges, stresszmentes rekreációs utat-függetlenül RV, utánfutó, lakóautó vagy sátor – ez a 8 egészséges táplálkozási tipp az élelmiszer- és táplálkozási szakértők útján történő közúti kirándulásokra.

A nagy szabadban hív! Mi lenne jobb módja annak, hogy nyaraljon, miközben biztonságban marad és hangos, pénzt takarít meg, és többet lát a saját gyönyörű országáról. Ezen a nyáron egy közúti kirándulást tervezek a csendes -óceáni partvidéken, és a férjem és két kutyámat egy lakóautóba hozom, amely tele van a kedvenc összetevőimmel, hogy minden éjszaka ételeket főzzek a csillagok alatt. Nem számít, milyen módszer a rekreációs módszered – kar, lakókocsi, pótkocsi, lakóautó vagy sátor – az úti kirándulások szuper szórakoztatóak lehetnek, de egy kis munka is, ha finom, egészséges ételekhez szerveződnek, túl sok stressz nélkül. Ezért kérdeztem néhány kedvenc táplálkozási szakértőmet, hogy a legjobb tippeket az egészséges, finom étkezéshez az úton. Legyen egy nagyszerű utazás! Kérjük, ossza meg néhány saját tippet az úton történő étkezéshez. H3> 8 Egészséges táplálkozási tippek közúti kirándulásokhoz

Próbáljon megtervezni az egyszerű ételeket, például a Burrito -t, finomított babot és kukoricát.

1. Tervezze meg az ételeket. Érdemes kiírni egy étkezési tervet a közúti utazáshoz, hogy megszervezze, és csökkentse a stressz szintjét, ha éhes és alacsony a készletekkel, vagy akár konyhai szerszámokkal. „A családom éppen a sífutót költöztette egy lakóautóban. RV -jünknek volt egy hűtőszekrénye és kamra, tehát megterveztük az ételeinket és a harapnivalókat, és mindent megvásároltunk, mielőtt távoztunk. Volt mogyoró, mogyoróvaj, rizs sütemény, granola rudak és gyümölcsök az autóban. Ételeink tartalmaztak fagyasztott palacsintákat, vörös babot és rizst, friss gyümölcsöket és fagyasztott gőzölgő zöldségeket. Előkészítettem a sült édesburgonyát az étkezéshez is. ” – mondja Betsy Ramirez.

2. Találja meg a szupermarketeket az úton. Nehéz mindent megszerezni, amire szüksége van a közúti kirándulás előtt, ezért ügyeljen arra, hogy stratégiailag vásároljon az utazás során, különösen akkor, ha jól felszerelt szupermarketet lát a láthatáron. “Az út mentén a piacokon raktározunk, különösen az etnikai, regionális vagy olyan piacokon, mint a Wegmans és a Whole Foods Market, jó előkészített ételekkel” – mondja Mindy Hermann, MBA, a Hermann Communications RDN. A közúti kirándulások zöldségei, mivel valójában napokig tarthatnak hűtés nélkül, és sok rajongó nélkül könnyen fel tudnak bukkanni a szájába, a cukorpapa, a sárgarépa és a cseresznye paradicsom. Végül, az avokádó, amely a saját kis hordozható héjjal elérhető, kiválóan alkalmas utazásra és könnyen kenet a lenmag-kekszeken, amelyek egészséges zsírok és fehérje kiadós darabját kínálják ”-mondja Mary Purdy, MS, RDN, integráló és öko-dietitikus .

Sötét csokoládé cseresznye energia keveréke

3. Egészséges egészséges ételek. Ne várjon, amíg a semmi közepén van, hogy egészséges munchies -t keressen. Tervezze meg előre és töltse fel! „A„ snacky ”ételeket könnyűnek és szórakoztatónak találjuk az on-the-the-go számára, így töltő gyümölcsöket, dióféléket, nyomkeverékeket és teljes kiőrlésű rudakat hozunk. A gyümölcs nagy rost, antioxidánsok és sok vitamin és ásványi anyag forrása. Általában tartósabb gyümölcsöket hozunk, például almát és narancsot. A diófélék fantasztikus out-the-go fehérje „snack” ételek, egészséges zsírokkal, antioxidánsokkal és rostokkal. A dió szintén szép növényi alapú omega-3-os forrás. A teljes kiőrlésű rudak tartós energiát biztosítanak a családi kalandjai számára. Élvezzük a parkolást valahol, szép kilátással és snack -rel, miközben a hátsó ajtón ülnek. Ha tudunk, szeretnénk találni egy tágas helyet, hogy legyen helyünk a lábunk kinyújtására és egy kicsit mozogni. Lehet, hogy néhány percig dobj egy labdát vagy frisbee -t, mielőtt újra elindulunk az útra ” – mondja Lacy Ngo, MS, RDN, a tápláló étkezés készítője. A diófélék vagy a magvak és a szárított gyümölcs mindig nyertes kombináció, amely könnyen megragadható a közúti táplálékhoz. Próbálja ki a szárított cseresznyét és a mogyorót, hogy rázza meg! ” Mondja Mary Purdy, MS, RDN, integráló és öko-dietiitikus. Az ujj ételek tökéletesek a hideg és a szobahőmérséklet -lehetőségek keverékével, például a zöldség tálcák, alma, banán, halo narancs, szárított gyümölcs-/nyomvonal -keverékcsomagok és bárok ” – mondja Michele Fumagalli, RD, az illeszkedő tányér táplálkozási ldn. < /p> próbáljon ki egy éjszakai zabot egy könnyű, hordozható on-the-go reggelihez az úton.

4. Ne felejtsd el egy nagyszerű reggelit és ebédet. Lehet, hogy a harapnivalókra és a vacsorára összpontosíthat, de a reggeli és az ebédek ugyanolyan fontosak a tervezéshez. „Kezdje a napot egy töltő, tápláló reggelivel, magas rostban, teljes kiőrlésű gabonafélékkel, növényi fehérjével és telítetlen zsírokkal. Már 3: 30-kor távoztunk az utakra, ezért fontos, hogy mindent készen álljunk a felmelegedésre és a hatékony étkezésre ”-mondja Melissa Altman-Traub, MS, RDN, LDN. Med, Rdn. – Hozzunk újratölthető vizes palackokat és néhány kannát Seltzer -t, hogy hidratáltak maradjunk ” – mondja Lisa Andrews, Med, Rd, a Sound Bites Nutrition LD.

5. Csomagoljon be egy vízszűrőt. Az utolsó dolog, amit meg kell tennie, az, hogy palackozott vizet vásárol a közúti utazáson! “Tényleg nem szeretjük a végtelen műanyag palackok vásárlását, ezért elhozzuk egy brit vagy hasonló szűrő kancsót, és szűrjük a vízünket az úton, újratöltve a nem műanyag palackjainkat”-mondja Jan Patenaude, RDN, CLT, Leap Mentor.

Próbálja ki ezt a banánbarna rizs pudingot az azonnali edényben egy egyszerű, egészséges receptért.

6. Csomagoljon alapvető konyhai eszközöket. „Csomagolom az elmerülő turmixgépet, vagy azt, amely csatlakozik az autóhoz, hogy turmixokat készítsen. Vagy csomagolok egy hűtőbe, vagy vásárolok az út fagyasztott gyümölcsöt, sima joghurtot, amelyet fagyasztottam, mogyoróvajat és chia magokat. Ilyen módon tudom, hogy a gyerekeimnek legalább valami egészséges lesz minden nap a főzésemből ”-mondja Theresa Gentile, MS, a teljes tányér-táplálkozás RDN. Víz palackok, így a víz hűvös marad az úton, különösen nyáron, és egy azonnali edény, ami az ételeket gyorsan és kevésbé rendetlenné teszi. Mindig a zsebméretű kézi fertőtlenítőt, a papírtörülközőt és a piknik takarót használjuk bármilyen expromtus gyors harapáshoz egy piknik területén ”-mondja Tejal Pathak, MS, Rd, CDCes. Kedvenc út kirándulásainkhoz! Gyorsabban tudom az ételeket, mint kimenni, és a mai járvány miatt ez az egyetlen választásunk. Zabot vagy reggeli kenyeret készítünk reggelre ” – mondja Wendy Jo Peterson, MS, RD, CSSD.

7. Gyakorold a megfelelő szennyvízkezelést. Az utolsó dolog, amit meg akar tenni, az, hogy megbetegedjen az úton. „A közúti kirándulások trükkösek, még a járvány előtt is. Soha nem tudhatod, milyen tiszta lehet a pihenőhely vagy az étterem, amíg a tény után nem. A kézmosás a kulcs a biztonság megőrzéséhez. A hüvelykujjszabály a belépés után és a távozás előtt történő mosás. Nagyszerű ötlet az is, hogy fertőtlenítőszerrel törölje le a területét, ha úgy dönt, hogy étkezik. Maradjon biztonságban és mossa meg a kezét ” – mondja Jaymar Saniantan, a táplálkozási fitság RD.

8. Tartsa az ételt a biztonságos hőmérsékleten. Az élelmiszerbiztonság másik fontos része a megfelelő élelmiszer -tárolási hőmérséklet, amely meleg időben nehéz lehet. – Tartsa az ételeket hűvösen. 41 F fok alatt. Használjon hűvösebb hőmérőt, hogy biztos legyen. Jobb, ha a hűtőt egy légkondicionált hátsó ülésen helyezi el, mint egy forró csomagtartó. Soha ne használjon hűvösebb jégt az italokban. Szivárgások történnek ”-mondja Mary Angela Miller, Rdn.

Blog | Élelmiszer- és táplálkozási tippek Megjegyzések megtekintése Megjegyzés

Hagyjon egy választ. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

7 tipp az egészséges gyerekek ebédjeinek csomagolásához

Sharon Palmer

2019. október 5-én tett közzé

Frissítve 2020. október 13-án

Árok a gyorsételekhez, és forduljanak az egészséges, mégis csábító növényi alapú rögzítésekhez Gyerek ebéddobozok, ennek a 7 tippnek köszönhetően, hogy az egészséges gyerekek ebédjeit a táplálkozási szakemberektől csomagolták.

Azok a fagyasztott cukros szendvicsek, valamint a cookie-k és chips minicsomagok egyszerű megoldást kínálhatnak a gyors és egyszerű gyerekek ebéddobozai számára, ám ezek alig vannak az egészséges táplálkozás útja a fiatal elmék és testek elősegítéséhez. Gyerekeinek a nap közepén szünetük során az egészséges ételek adagjaiba kell csomagolniuk, beleértve a teljes kiőrlésű gabonaféléket, a babot, a dióféléket, a magokat, a gyümölcsöket és a zöldségeket. Ezek a döntések – napról napra – táplálják játékidejüket, tudományos koncentrációjukat, valamint a fizikai és kognitív fejlődést. A dietetikus táplálkozási szakemberek, hogy megszerezzék saját stratégiáikat a gyerekek ebéddobozának egészséges ételekkel való kitöltésére, amelyeket a gyerekek valóban meg fognak enni! Próbálja ki ezeket a tippeket, és tudassa velem, hogyan működik az Ön számára. > 1. Dolgozzon a gyermekével, ahelyett, hogy ellene lenne. Ne feledje, hogy minden gyermek egyedi, és fázisokon és élelmiszer -jag -okon megy keresztül. Amit szerelmes lehet a tavalyi évben, akkor tiltható ebben az évben! Tehát, válassza ki okosan a csatáit, és dolgozzon az általuk szeretett ételekkel, olyan részekben, amelyek működnek. „A gyerekem számára ez egy kicsit sok dolog kérdése. Mint a legtöbb gyereknek, különleges kedvelt és nem szereti. Tehát csomagolok kis újrafelhasználható tartályokat fekete olajbogyó, baba sárgarépa, csicseriborsó, házi csokoládé chip len sütikből. Ha nem számítom rá, hogy túl sokat eszik egy dolgot, de néhány dolgot kis mennyiségben, akkor mindketten boldogok vagyunk ” – mondja Jean Lamantia, Rd. .

2. Készítsen újjáépítést egy nyertes étkezésre. Ha tudod, hogy gyermeke imádja egy bizonyos egészséges ételt, akár egy grillezett vega tekercselés, amely a helyi szendvicsboltból hummussal vagy kedden este egy taco tálból, próbálja meg újra létrehozni ezt az élményt az ebéddobozban. „A lányom szereti salátákat szerezni olyan helyekről, ahol kiválasztja a kiegészítőit, ezért megpróbálom otthon a„ saláta jelenetet ”újjáépíteni. Ideális ebédje a Romaine saláta – azt vágom, hogy többet szerezzek a tartályba, avokádóba, edamame -ba és kukoricamagba, citromlével és egy szitáló olívaolajjal. Zöldségek, fehérje, egészséges zsír … egy BPA-mentes eldobható tartályban! ” – mondja Wendy Kaplan, MS, Rdn, Cdn.

3. Ne felejtsd el a klasszikus gyerekek kedvenceit. Nagyszerű, hogy megpróbálunk illeszkedni egy alkalmi eklektikus választáshoz, mint például avokádó pirítós vagy egy acai tál, a gyermekének ebéddobozába, minden időkben. De ne hagyja, hogy az árnyékos klasszikus gyerekek kedvencei, amelyek folytatódtak! „Megyek a Monkey Club-Soft teljes kiőrlésű kenyérre, sima földimogyoróvajra, vékonyra szeletelt banánnal. Előnyben részesített oldalak: baba sárgarépa, szárított borsó snackek és Clementine a desszerthez ” – mondja Emily Camiener, MPH, a Diet Detroit RDN. 4. Tartalmazza a gyerekeket az ebédkészítésbe. Hogyan lehet gyermeke aggódni az ebédről, ha a döntéshozatalban és a csomagolásban vannak? Hagyja, hogy egy kicsit szórakozzanak az ebédcsomagolással. „Sok apró dolog teszi egy szórakoztatóbb ebédet! Gyümölcs: áfonya, dinnye kockák, eper, szőlő, mazsola/szárított áfonya vagy almaszósz; zöldségek: sárgarépa, uborka szeletek, piros paprika és mártás vagy saláta; Fehérje: kesudió vagy mandula vagy PB a kenyéren vagy a tortillán, hummus, hogy zöldségekkel, fekete babokkal vagy garbanzo babokkal járjon. Ha hagyja, hogy a lányom kiválasztja, hogy a zöldségei hogyan vágnak, a dolgok is szórakozást tartanak. Van egy megosztott tartályja, amelyet szeret tölteni, és szereti, ha kevés snack -táskája van, mind a téglalap, mind a négyzet ” – mondja Sarah Chapel, RDN, CDE.

5. Helyezze a szórakozást az ebéd ételekbe. Miért szolgáljon fel sima almát és mazsolát, amikor mazsola szemmel almás arcot készíthet (szelet almát függőleges „arc alakú” szeletekben, mogyoróvajjal elterítve, és mazsolát adhat a szemhez és a szájhoz)? Mindenféle módja annak, hogy egy kicsit kalandosabbá és csábítóbbá tegye a hagyományos stand-by-t. „Régebben csomagoltam a lányaim„ hummus kerekes ”-t. Vegyen egy teljes kiőrlésű tortillát, terjessze a kedvenc hummusát, adjon hozzá néhány spenót levelet. Tekerje fel és vágja be két hüvelykes spirálra. Tálaljuk baba sárgarépával és más zöldségekkel vagy gyümölcsökkel az oldalán ” – mondja Lisa Cicciarello Andrews, RDN, a Sound Bites Nutrition -ból. 6. Gondolj a Sammie -n túl. Ki mondja, hogy a szórakoztató, egészséges gyerekek ételeit a két szelet kenyér között kell korlátozni? Miért nem készít egy gabona tálot, egy darab levest vagy chili -t vagy tésztát? „A főtt teljes kiőrlésű tészta, barna vagy vad rizs jó alap. Ezután főtt zöldségeket, babot, lencséket és fűszereket is hozzáadhat. Használjon termoszot az étkezés melegen tartásához ”-mondja Melissa Altman-Traub, MS, RDN, Ldn. Ne felejtsd el, hogy a gyerekek, mint a bab. Gondolod, hogy a gyerek nem enni babát? Nos, hummus. A gyerekek szerelmesek ebbe a szuper-interaktív merülésbe,… babból készültek. És ez csak a jéghegy csúcsa. „A babot különféle módon használom. Gyakran összetöröm a fekete babot avokádóval csírázott gabona tortillában, hogy nem főzött quesadilla, és a bab alapú tésztákra is támaszkodom. Könnyű összekeverni a főtt spenótot bármelyikvel ”-mondja Kelly Jones, MS, RD, CSSD, LDN a Kelly Jones Nutrition-ból. :

vegán karamell alma mikrohullámú mugcarrot torta éjszakai zabfajta caulfilower csicseriborsó tacossunshine narancssárga teljes kiőrlés , MSFS, RDN

Blog | Élelmiszer- és táplálkozási tippek Megjegyzés megtekintése Megjegyzés

Hagyjon válasz. Válasz válasz

Az e -mail címét nem teszik közzé. A szükséges mezőket hivatalos oldal jelölve *

Mentse el a nevemet, az e-mailt és a weboldalt ebben a böngészőben, amikor a következő alkalommal kommentálom

A Kaliforniában, a 25. Style 25 Plant Pumpkin receptjét, hogy most kipróbálhassam!

navigáció utáni

lefelé a California Style25 növényi alapú tök recepteket, hogy most kipróbálhassák!

árokja a gyorsételeket, és forduljon az egészséges, mégis csábító növényi alapú rögzítésekhez a gyermekek ebéddobozában, ennek a 7 tippnek köszönhetően, hogy az egészséges gyerekek ebédjeit a táplálkozási szakemberektől csomagolták.

Azok a fagyasztott cukros szendvicsek, valamint a cookie-k és chips minicsomagok egyszerű megoldást kínálhatnak a gyors és egyszerű gyerekek ebéddobozai számára, ám ezek alig vannak az egészséges táplálkozás útja a fiatal elmék és testek elősegítéséhez. Gyerekeinek a nap közepén szünetük során az egészséges ételek adagjaiba kell csomagolniuk, beleértve a teljes kiőrlésű gabonaféléket, a babot, a dióféléket, a magokat, a gyümölcsöket és a zöldségeket. Ezek a döntések – napról napra – táplálják játékidejüket, tudományos koncentrációjukat, valamint a fizikai és kognitív fejlődést. A dietetikus táplálkozási szakemberek, hogy megszerezzék saját stratégiáikat a gyerekek ebéddobozának egészséges ételekkel való kitöltésére, amelyeket a gyerekek valóban meg fognak enni! Próbálja ki ezeket a tippeket, és tudassa velem, hogyan működik az Ön számára.

Comments are closed.

EnglishGermanCroatia