Deci removio romania, de ce greutatea lui se strecura mai mare și de ce s -a simțit atât de rău?

Deci removio romania, de ce greutatea lui se strecura mai mare și de ce s -a simțit atât de rău?

Damodaran A, și colab. Potențialul terapeutic al practicilor de yoga în modificarea profilului de risc cardiovascular la bărbații și femeile de vârstă mijlocie. J Assoc Physicians India 2002; 50: 633-640.

Ospina MB, și colab. Practici de meditație pentru sănătate: starea cercetării. Evid Rep Technol Evaluează (Rep. Rep) 2007; 155: 1-263.

Rainforth MV, și colab. Programe de reducere a stresului la pacienții cu tensiune arterială crescută: o revizuire sistematică și meta-analiză. Curr Hypertens Rep 2007; 9: 520-528.

Nidich SI, și colab. Un studiu randomizat controlat asupra efectelor programului de meditație transcendentală asupra tensiunii arteriale, a suferinței psihologice și a face față adulților tineri. Am J Hypertens 2009; 22: 1326-1331.

Chiesa A. Meditația Zen: o integrare a probelor actuale. J alternativ Complement Med 2009; 15: 585-592.

Nahas R. Abordările de medicină complementară și alternativă pentru reducerea tensiunii arteriale: o revizuire bazată pe dovezi. Can Fam Medic 2008; 54: 1529-1533.

Durstine JL & amp; Moore Ge. Gestionarea exercițiilor ACSM pentru persoanele cu boli și dizabilități cronice. Ediția a II -a. 2003. Cinetică umană.

Savica V, și colab. Efectul nutriției asupra tensiunii arteriale. Annu Rev Nutr 2010; 30: 365-401.

Yang YC și colab. Efectul protector al consumului de ceai obișnuit asupra hipertensiunii. Arch Intern Med 2004; 164: 1534-1540.

Taubert D, și colab. Efectul aportului de cacao și ceai asupra tensiunii arteriale: o meta-analiză. Arch Intern Med 2007; 167: 626-634.

Geleijnse JM. Consumul obișnuit de cafea și tensiunea arterială: o perspectivă epidemiologică. VASC Health Risk Manager 2008; 4: 963-970.

Higdon JV & amp; Frei B. Cafeaua și sănătatea: o revizuire a cercetărilor umane recente. Crit Rev Food Sci Nutr 2006; 46: 101-123.

mănâncă, mută și trăiește … mai bine. ©

da, știm … lumea sănătății și fitnessului poate fi uneori un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru tine.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

ca fost atlet la colegiu și antrenor de fotbal din liceu, David Sell Știa drumul lui în jurul unei săli de sport. A fost chiar un participant activ pe forumurile PN. Așadar, de ce greutatea lui a fost mai mare și de ce s -a simțit atât de rău?

Precision Nutrition Coaching i -a oferit răspunsurile și i -a lăsat cu 82 de kilograme mai ușor, mult mai sănătos, cu 10.000 de dolari mai bogat – și un mai bun antrenor (și soț) pe parcurs. Citiți mai departe pentru a afla povestea lui.

Transformarea lui David

a pierdut 82 lbs și 12% grăsime corporală!

  • Vârsta: 31 de ani
  • Greutate pierdută: 82 lbs (de la 322 lbs la 240 lbs)
  • % grăsime corporală pierdută: 12% (de la 25% la 13%)
  • Inci de talie pierdută: 16 inch (de la 55 inci la 39 inci)

David a fost întotdeauna un tip mare.

ca atlet la nivel de colegiu, și -ar fi construit identitatea în jurul dimensiunii sale . La urma urmei, se presupune că linii ofensivi sunt uriași.

Dar la zece ani de la facultate, nu mai era uriaș și puternic sau uriaș și potrivit. Era doar … mare. Prea mare. Și din ce în ce mai nemulțumit de asta.

În rolul său de antrenor, el a demonstrat uneori exerciții echipei sale. Dar nu a funcționat constant într -un deceniu. A mâncat mai multe gogoși într-o săptămână decât a făcut push-up-uri.

când a semnat cu antrenor de nutriție de precizie, David a cântărit la 322 de kilograme. Nu a fost cel mai greu pe care l -a fost vreodată – dar a fost cel mai mizerabil pe care l -a fost vreodată.

Antrenor David pe teren

„Destul este suficient”, și -a spus el. „Ceva trebuie să se schimbe.”

David a fost membru al comunității PN o perioadă înainte de a se înscrie la antrenor. A cumpărat chiar liantul PN. Știa sistemul și încercase să meargă singur.

, dar a merge singur însemna să încerce să facă prea mult, prea repede. L -a condamnat la eșec.

„Lucrul frumos despre antrenorul de nutriție de precizie este că vă oferă un lucru la un moment dat”, spune el. „Pentru mine, acesta a fost secretul.”

Odată ce programul a început, a început să slăbească imediat și a continuat să piardă într -un ritm lent, dar constant, doar urmând antrenamentele și obiceiurile.

„Mi -au plăcut antrenamentele”, spune el. „La început păreau ușor, așa că uneori m -am întrebat cum ar putea fi eficiente. Dar totul se rezumă la încredere.

„Am avut încredere în antrenorul meu. Am avut încredere în proces. ”

și el i -a dat tot ce a avut.

„ Este un tip cu adevărat drăguț ”, spune antrenorul său, Jay Bonn. „Ceea ce am observat despre el de la început a fost că el s -a concentrat întotdeauna pe ceea ce putea face, nu pe ceea ce nu a putut face.”

Acesta a fost un lucru bun, pentru că, pe măsură ce programul a continuat, David s -a confruntat Mai mult decât partea sa corectă de provocări.

Problemele au apărut mai întâi acasă.

ca mulți soți și parteneri ai clienților de antrenor de nutriție de precizie, soția lui David, Maria, nu a înveselit exact exact Când i -a spus că s -a înscris la program.

pentru a începe, ea era îngrijorată de costuri. Ea și David aveau o familie tânără, iar 99 de dolari pe lună păreau o cheltuială mare, mai ales că David a încercat mai multe alte programe, doar pentru a renunța la ele după câteva săptămâni. Începeți o „dietă” împreună ”, recunoaște David. „Și eu am fost întotdeauna cel care a căzut mai întâi din căruță și nu am revenit niciodată.”

a doua fiică a lor tocmai a transformat una, iar accentul lui Maria a fost înțeles mai mult pe maternitate decât pe pierderea în greutate.

„De fapt, dacă îmi amintesc corect, când i -am spus că m -am alăturat, ea a spus ceva de genul:„ Orice ”.”

mai ales în timpul sezonului de fotbal, când David a lucrat în plus Ore lungi, Maria a gătit majoritatea meselor familiei. Și pe măsură ce s -a angajat din ce în ce mai mult cu programul, el nu a fost întotdeauna mulțumit de ceea ce a pregătit.

O vineri, David a ajuns acasă să descopere că Maria a plecat la probleme pentru a pregăti o cină specială . Enchiladas de pui. „Cu tortillas de făină, brânză și cremă grea. Toate suplimentele. ”

mmmm. Sună delicios.

Problema? Nu a fost compatibilă antrenorul de nutriție de precizie. Majoritatea ingredientelor au fost procesate, care au intrat în conflict cu obișnuința actuală de coaching.

„Nu este mâncare integrală”, s -a plâns David.

Inutil să spun, acest lucru a dus la un mic argument. În ciuda faptului că s -a oferit foarte generos să -și remedieze niște legume proaspete. Ooops!

La fel de incomod cum a fost, incidentul a deschis comunicarea între ei. Și l -a ajutat pe David să recunoască ceva:

încercând să fie perfect, el și -a făcut soția mizerabilă.

„Nu voiam să fac rău relației noastre”, spune el. „Aceasta a fost linia de jos.”

lucru amuzant – odată ce Maria a înțeles asta, ceva s -a schimbat în ea. „Când ai început, nu credeam că o vei vedea”, a spus ea pentru David. Dar acum kilogramele se topeau de pe el, suficient de constant pentru a o face să se așeze și să ia act.

Ceea ce s -a întâmplat a venit ca o surpriză pentru David – dar nu și -ar fi surprins antrenorul, pentru că este destul de corect Model comun în antrenor de nutriție de precizie.

Maria a intrat în act.

A început să urmeze programul chiar alături de el.

„I -aș face prânzurile ei sau super scuturări ”, spune el. „Mi -a spus:„ Îmi urmăresc carbohidrații săptămâna aceasta; Să o facem împreună! ””

Până în prezent, Maria a pierdut 40 de kilograme.

“A fost îngrijit să o urmărești”, spune David, cu o mândrie evidentă. Așa mă simt când liniarii mei „primesc” schema de blocare pe care am explicat -o. Probabil că așa se simt antrenorii PN! Arată uimitor. ”

Cu sistemul său de asistență la domiciliu, David a fost mai bine poziționat pentru a menține munca puternică pe care o arătase deja în program.

David și familia

încă Situațiile sociale ar putea fi în continuare incomode.

„În timpul sezonului de fotbal, există întotdeauna gogoși în jur la serviciu în weekend. Băieții ieșeau mereu la prânz în locuri unde este foarte greu să faci alegeri sănătoase. ”

Dar asta nu era nimic. În martie, David a trebuit să se confrunte cu un obstacol nou și mult mai grav – diagnosticul bolii Crohn.

Persoanele cu Crohn suferă de inflamația tractului gastrointestinal, cu durere frecventă sau balonare. Nu există niciun remediu, dar simptomele pot fi ușurate de medicamente, modificări dietetice și monitorizare atentă.

Problema a fost că, în ciuda dietei sale curate și în mare parte întregi, simptomele lui David încă l -au deranjat. Maria a identificat o posibilă cauză.

„Are o prietenă care are boala celiacă. Citea o carte și începu să observe câteva suprapuneri între flăcările mele și vremurile în care am mâncat gluten. ”

Deci, eliminând deja cele mai multe alimente procesate din dieta sa, în septembrie, David a eliminat glutenul- Și destul de sigur, a început să se simtă mai bine. Acum, dacă se întâmplă greșit pentru a ingera unele, el plătește pentru asta în probleme letargice și digestive.

da, a fost greu să renunți la pâine și paste și alte delicioase cu un amidon care conțin gluten. A fost și mai greu să se adapteze la mâncarea acasă tot timpul sau să -și aducă mâncarea cu el – din moment ce de multe ori s -a dovedit complicat să obțină mâncare fără gluten când a ieșit. ,” el spune. „Nu -mi place să mă simt așa.”

și se dovedește că este mai ușor decât și -a imaginat să pregătească alimente sănătoase și hrănitoare, care are un gust excelent și nu -i stimulează răspunsul autoimun.

„Forumul de antrenor a fost minunat pentru asta”, spune el. „Mi -a plăcut rețetele de tranzacționare și idei de masă cu ceilalți tipi.”

The Back se malează

în aceste zile, cu o planificare atentă, chiar reușește să ia masa de câteva ori pe săptămână.

Deci, viața sa socială merge puternic – și este capabil să se bucure cu adevărat de familia și prietenii săi.

„Oamenii folosesc uneori boala ca scuză pentru a nu finaliza programul”, spune antrenorul Jay Bonn. „Dar David nu a făcut asta. El a folosit -o ca o oportunitate de a învăța și de a crește. ”

„ Băieții pe care îi antrenez sunt cei mai mari majori ai mei. ”

este al doilea joc al sezonului. David-două treimi din drum în călătoria sa de antrenor de nutriție de precizie-este pe margine. Câțiva foști studenți sunt în tribune.

În timp ce urmăresc jocul, încep să -și caute fostul antrenor de poziție. Dar nu -l pot găsi. Ei știu că este încă cu echipa, așa că acolo unde este?

În cele din urmă, se îndreaptă către colegul lui David, care se întâmplă să stea în apropiere. „Unde se vinde antrenorul?”

„El este chiar acolo”, răspunde ea, în surprindere.

„Unde?”

„Nu -l poți vedea ? Acolo, pe linia de 35 de curte vorbind cu Chavana. ”

Ochii care apar și gura agape, băieții reușesc să se strecoare:„ În niciun caz! În nici un caz! Acesta nu este vânzarea antrenorului. Nu poate fi el. Coach Sell are un intestin mare! ”

Mai târziu, David chicoti în timp ce relaționează povestea. „Nu mai mult, nu.”

„Câștigarea nu a fost niciodată obiectivul”, spune David. (Deși ne imaginăm că primim o vizită surpriză a antrenorului Jay Bonn, plus un cec de 10.000 USD s -a simțit destul de darnic.)

cu antrenorul Jason și cecul său mare, de 10.000 de dolari.

„Premiul a ajuns acolo unde mă aflu. Încă mă simt așa. ”

recent, reflectând asupra experienței sale, a avut o epifanie. Pentru că au fost sportivi de liceu și colegiu, el și Maria au asociat inconștient fitnessul cu sportul; Dacă nu concurează, nu au văzut niciun motiv să se rezolve. Așa că s -au oprit pur și simplu – cu rezultate previzibile.

„Acum văd că nu am nevoie de un sport. Sănătatea mea este motivul acum. Fiind acolo pentru copiii mei și nepoții mei – acesta este obiectivul. Și modul în care mă simt în fiecare zi este suficient de motivație. ”

ca antrenor și mentor pentru actuala cohortă a clienților de antrenor de nutriție de precizie, David dorește în mod natural să împărtășească această motivație.

Și cu căldura, entuziasmul și instinctul său de linist pentru a depăși obstacolele, el arată cum oricine poate câștiga la pierderea în greutate – cu atitudinea potrivită – și sprijinul potrivit.

David a învățat să iubească alimentele, fructele și legumele.

Vrei să citești mai multe povești grozave precum David? Apoi veniți să vă întâlniți cu alți bărbați, femei și cupluri care au pierdut în greutate, au început să mănânce mai bine și au preluat controlul asupra sănătății lor.

doresc ajutor în sfârșit obținerea corpului sănătos și energic pe care îl după?

Pentru mulți oameni, obiceiurile îmbunătățite de alimentație și stil de viață pot părea imposibil de susținut, mai ales atunci când progresul se simte inexistent. Ceea ce știu experții: Progresul se întâmplă întotdeauna, trebuie să știți ce să căutați.

De aceea lucrăm îndeaproape cu clienții de antrenor de nutriție de precizie pentru a -i ajuta să rămână energizați și motivați și să obținem cea mai bună formă din viața lor … indiferent de alte provocări cu care se confruntă.

este și motivul pentru care lucrăm cu profesioniști de sănătate și fitness (prin programele noastre de certificare de nivel 1 și nivel 2) pentru a -i învăța cum să le ajutăm Clienții proprii recunosc progresul și rămân motivați prin aceleași provocări.

interesați de antrenorul de nutriție de precizie? Alăturați -vă listei de presale; Vei economisi până la 54% și vei asigura un loc cu 24 de ore mai devreme.

Vom deschide locuri în următoarea noastră antrenor de nutriție de precizie, miercuri, 13 iulie 2022.

Dacă sunteți interesat de antrenor și doriți să aflați mai multe, v -aș încuraja să vă alăturați listei noastre de presale de mai jos. Fiind pe listă vă oferă două avantaje speciale.

  • Veți plăti mai puțin decât toți ceilalți. La Precision Nutrition ne place să răsplătim cei mai interesați și motivați oameni, deoarece fac întotdeauna cei mai buni clienți. Alăturați -vă listei de presale și veți economisi până la 54% reducere la prețul publicului general, care este cel mai mic preț pe care l -am oferit vreodată.
  • Aveți mai multe șanse Obțineți un loc. Pentru a oferi clienților îngrijirea personală și atenția pe care o merită, deschidem programul doar de două ori pe an. Ultima dată când am deschis înregistrarea, ne -am vândut în câteva minute. Prin alăturarea listei de presale, veți avea ocazia să vă înregistrați cu 24 de ore înainte de toți ceilalți, creșteți -vă șansele de a intra.

dacă sunteți gata să vă schimbați corpul și viața voastră , cu ajutorul celor mai buni antrenori din lume, aceasta este șansa ta.

[Notă: Dacă sănătatea și fitness -ul tău sunt deja sortate, dar ești interesat să îi ajute pe ceilalți, consultați Precision Nivelul nostru 1 Program de certificare].

legume – sunt importante.

Până acum, sunt destul de sigur că majoritatea dintre voi sunteți familiarizați cu cele 10 obiceiuri de nutriție de precizie. Știi, mâncați la fiecare 3 ore, proteina cu fiecare lucru de masă, legumele cu fiecare lucru de masă … și așa mai departe. Și deși acordăm importanță pentru fiecare dintre cele 10 obiceiuri, am petrecut cu adevărat mult timp subliniind importanța de a -ți obține fructele și legumele – în special aceste legume.

Acest lucru se datorează, în mare parte parte, pentru faptul că mulți oameni pur și simplu nu mănâncă suficiente legume. Aportul recomandat de fructe și legume este de cel puțin trei până la cinci porții pe zi. Cu toate acestea, doar 3 la sută dintre bărbați și 7 la sută dintre femei se întâlnesc chiar și cu aceste minime!

, dar legumele mă îmbolnăvesc

Lucrul interesant este că uneori, când oamenii încep să -și crească aportul de legume , de fapt, se pot simți mai rău. Sunt umflate, gazate și flatulente. Și nu este nimic la fel de frustrant ca să încerci să mănânci mai bine și să fii răsplătit cu o lovitură în intestin. În acest scop, iată o întrebare recentă care răsună această problemă exactă:

Am încercat să obții obiceiul de a mânca alimente care sunt bune pentru mine. Alimente precum legume și salate. Dar se pare că, de fiecare dată când mănânc multă mâncare, cum ar fi salate sau ceva de genul dur, stomacul meu nu pare să -l poată digera. Mă simt umflat. Așadar, nu sunt sigur ce să fac sau dacă există ceva ce pot lua pentru a ajuta.

și cred sau nu, acest lucru este mult mai comun decât credeți! Mulți oameni raportează că se simt în acest fel atunci când crește aportul de legume. Cu toate acestea, puteți face ceva în acest sens. Iată răspunsul meu:

Comments are closed.

EnglishGermanCroatia